Τρόποι Πληρωμής:

  1. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων . Η επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία αυτή είναι €1,50. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν ισχύει αν ο τρόπος αποστολής είναι το πρακτορείο.
  2. Με κατάθεση στους Τραπεζικούς μας  Λογαριασμούς.  *Παρακαλούμε στείλτε μας το αποδεικτικό της τράπεζας με email και το όνομα σας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία.
  3. Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.
Horizontal_Banner_trans

Τρόποι Αποστολής:

Οι αποστολές μας διενεργούνται μέσω της ACS Courier. Η χρέωση για την υπηρεσία αυτή είναι €3,00 μέχρι τα 2 πρώτα κιλά. Έπειτα προστίθεται 1€ ανά κιλό.

Αν το βάρος μιας παραγγελίας ξεπερνάει τα 10 κιλά υπάρχει η επιλογή της αποστολής με πρακτορείο. 

Επιστροφές

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του terlix.com.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση κ.λ.π. τότε το terlix.com.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος επιστροφής μέσο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εφόσον το προϊόν είναι ανέπαφο, συνοδεύεται από τη συσκευασία του, από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής και δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@terlix.com.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@terlix.com.gr ή τηλεφωνικώς στο +30. 210.562.0207 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή. Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής θα σας στείλουμε άμεσα το προϊόν που σας οφείλουμε.

Menu